Dienstbaar zijn.....

Het succes van anderen faciliteren!

Photo: Marloes van der Waarde Photography

“The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others"-Mahatma Gandhi

Mijn droom is dat mensen echt zichzelf kunnen en durven zijn. Dat ze het beste uit zichzelf halen. Dat is persoonlijk leiderschap. Authentiek zijn. Durven stralen. Je kwaliteiten kennen en vanuit je eigen passie een mooie toegevoegde waarde leveren.

Dit geldt ook voor mezelf. Zelf een positieve bijdrage leveren aan mijn leefomgeving. Met mijn positieve energie, enthousiasme en kwetsbaarheid van betekenis zijn. Mezelf en anderen positief verrassen. Door te groeien steeds meer kunnen betekenen.

 

Ik wil mijn eigen hart blijven volgen. Ik wil blijven geven. Mijn passie voelt zo van mij, zo goed, zo sterk, dat opgeven geen optie kan en mag zijn. Bij iedere tegenslag, die ik uiteraard ook regelmatig ken, probeer ik het innerlijke vuurtje weer feller te laten branden.

Ik vraag me vaak af hoe ik nog beter kan worden in wat ik doe. Ik richt mijn aandacht op mijn persoonlijke groei, mijn professionele ontwikkeling en mijn eigen business.

Door mijn passie te volgen en hierin te groeien komt opgeven steeds minder in mijn gedachten tevoorschijn. En dat is gaaf! Ik wil.Ik verlang. Ik verbind. Ik schep. Ik faciliteer. Ik realiseer.

In dienst staan van en voorwaarden scheppen voor het succes en tastbaar resultaat van anderen is mijn passie. Als mens ben ik een positief ingesteld persoon die enthousiast is, inspireert en bij voorkeur de handen uit de mouwen steekt om, vanuit vertrouwen en dialoog, de ander te faciliteren in zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.Dat te kunnen en mogen doen geeft mij energie, (levens)kracht en voldoening!

Naar boven                                                                                                    Volgende