Wat mijn collega's zeggen.....

De afgelopen maanden heb ik de vakman en mens Hein van dichtbij mogen ervaren. Gepassioneerd, vakkundig en continu de focus op kwaliteit en ontwikkelen van medewerkers. Daarbij heeft Hein een duidelijke en doordachte visie over strategische,tactische en operationele organisatievraagstukken.

Zijn bijdrage en wijze van samenwerking om een organisatie naar het gewenste hogere niveau te begeleiden hebben indruk op mij gemaakt. Met Hein samenwerken levert je meer op dan de som der delen. Fantastische man. 

Joop de Graaff, Senior Contactcenter Manager/Adviseur a.i. Bax-shop

‘Met veel plezier werk ik samen met Hein aan de verbetering van het KCC van Bax-Shop en de nieuwe Bax-Shop Training Academy. Zijn professionalisme, zelfverzekerdheid, kennis van zaken en sociale aptitude maken deze samenwerking uitermate prettig en leerzaam.

Hein zijn capaciteit om het beste uit mensen en teams te halen heeft hij overduidelijk aangetoond en zet hij altijd met de volle 100% in. Zodra Hein bij ons op de werkvloer kwam was dit direct terug te zien in de resultaten van ons team; de kwaliteit ging in rap tempo met flinke sprongen vooruit.

Hij is een facilitator pur sang, die alle middelen inzet om anderen hun succes en potentie waarheid te laten worden. Een van zijn beste eigenschappen is dat hij een gevoelsmens is en gemakkelijk een klik legt met anderen. Daardoor is het voor hem mogelijk om zeer effectief te faciliteren op allerlei manieren. Daar heb ik veel bewondering voor.

Met vol vertrouwen kan ik Hein zodoende aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele coaching en / of training. Zelf kijk ik uit naar onze verdere samenwerking!’

Jos van der Weele, Coördinator KCC Bax Shop

Naar boven

Hein is een zeer gemotiveerd en getalenteerde callcenter manager/trainer, Hij werkt altijd met het oog op resultaat en weet deze ook te behalen, Hij schuwt moeilijke beslissingen niet en durft doortastend op te treden. Hij motiveert en stuurt zijn medewerkers op een subtiele manier om het beste te geven en mijn ervaring is dat zijn mensen voor hem door het vuur gaan. Een leuke collega, een prima manager, een aanwinst voor elk bedrijf

Amir Abdul, CEO AA Mangement & Consultancy

 Naar boven

Ik heb Hein leren kennen als een enthousiaste en kundige customer contact expert. Met zijn representatieve voorkomen en het vermogen om zich te spiegelen aan verschillende doelgroepen is hij breed inzetbaar, zowel als trainer, coach en- gezien persoonlijkheid, ervaring en achtergrond- vermoedelijk ook in een leidende rol. Hein heeft een grote passie voor klantcontact en draagt die actief uit. Hij is gedreven om tot voortdurende verbetering te komen."
Ernst Kruize. Lead Consultant at brigtONE

 Naar boven

“Hein is een zeer prettige collega, die altijd even tijd heeft voor een praatje en klaarstaat met goede tips en adviezen over hoe iets aan te pakken. Hein luistert goed, stelt vragen en gaat in op wat er gezegd wordt, zonder zich te laten afleiden door allerlei randzaken. In zijn trainingen is Hein een aimabel persoon, die met een grapje en tegelijkertijd de juiste confrontatie op het juiste moment ervoor zorgt dat mensen kunnen begrijpen, leren en ontwikkelen. Hij houdt de groep bij elkaar, en doseert zijn aandacht zodat iedereen zich gehoord voelt. Als coach komt hij nog het meeste tot zijn recht: hij doorziet snel wat iemand kan, benoemt dit en complimenteert daarover en laat ze tegelijkertijd nadenken over wat ze nog meer kunnen en hoe dat te bereiken valt. Hein heeft veel nieuwe en praktische ideeën, die hij graag deelt met anderen en wil implementeren om een organisatie vooruit te krijgen.Al met al een zeer gewaardeerde collega op elk vlak!”


Bianca Eveleens,Trainer/Coach/Adviseur at Hét Kennishuis

 Naar boven

“Trainen en Coachen, medewerkers en managers ontwikkelen doet Hein al jaren en dat zie je terug in zijn werkwijze. Een op en top professional die hart heeft voor "de zaak" en zeer zeker voor de mensen.

Hein brengt heel veel energie, enthousiasme en kennis mee en door middel van veel interactie met medewerkers en managers geeft hij mensen vertrouwen om nieuwe dingen op te pakken. Door zijn enthousiasme, heldere aanpak en mooie handreikingen krijgt hij medewerkers en managers in beweging.

Hein kan hard sturen op professionaliteit en resultaat, maar wel altijd met respect voor de ander. Een charismatische persoonlijkheid die hard wil en kan werken om vlot tot resultaat te komen. Daarnaast is hij door zijn uitgebreide vakkennis uitstekend in staat om zeer snel te doorzien wat een organisatie nodig heeft en formuleert dit in een helder plan van aanpak met tastbare resultaten.

Als collega is Hein een prettig persoon om mee samen te werken. Hij werkt waar mogelijk graag samen en staat open voor feedback en andere denkwijze. Daarnaast geeft hij op een prettige wijze opbouwende feedback. Zijn enthousiasme en energie steekt hij graag in een leidende rol in projecten met een positieve samenwerking en gezamenlijke doelstellingen maar daarbij wel duidelijk ieders eigen verantwoordelijkheid. Dat neemt niet weg dat hij ook zeer behulpzaam kan zijn.”

Erik van Sierenberg de Boer  CEO Sierenberg de Boer Interim Management


 Naar boven

 “Hein en ik zijn ongeveer op hetzelfde moment bij L&H gestart. Zijn charismatische verschijning, deed Hein direct doen opvallen. Hein heeft naast zijn voorkomen, zijn enorm hoog energieniveau en bijzondere gedrevenheid mee. Zelfs onder zeer uitdagende omstandigheden is Hein in staat, goed te functioneren en zelfs te accelereren. Doelgerichtheid en nauwkeurigheid zijn, volgens mij, zijn meest prominent aanwezige eigenschappen op het werk. Hij pakt problemen bij de hoorns en legt graag alles vast. Een mooie combinatie. Maar wat Hein het waardevolst maakt, voor elke organisatie, is de mate waarmee hij zich committeert aan het groter doel (de doelstellingen van zijn organisatie)."

Tom Verzellenberg, Manager Sales & Channelmanagement a.i. at Essent

naar boven